PIZZERIA GRILLROOM MARINA

Recentebeoordeling


4 sterren uit 1042 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Pizzeria Grillroom Marina. Meer weten? Ontdek meer

19 feb 2024 om 10:37 Ondanks de lange bezorgtijd was het eten toch goed warm en prima bezorgd.
2 feb 2024 om 10:50 TOP
30 jan 2024 om 13:50 Ongeveer een uur moeten wachten op mijn bestelling. 1x gebeld werd er opgehangen. Meneer nam ook op alsof hij er geen zin in had. Nog een keer gebeld. Bezorger ging net vertrekken na een halfuur al wachten op mn bestelling. 2kapsalon besteld viel te
27 jan 2024 om 20:21 LAST 3 ORDERS I HAD .... ALL DELAYED 1 HOUR !!! 1 BY MARINA AND THE OTHER BY 2 OTHER RESTAURANTS IN ECHT . FROM WHERE I LIVE IS NOT FAR ( 10KM MAX). ALL CLAIMED SHORT STAFF , TO BUSY TODAY , OR YOUR ORDER IS LEAVING NOW..... NOT NICE ! CHANGE IT !!!
8 jan 2024 om 21:06 Eten was lekker maar helaas koud.
8 jan 2024 om 12:34 Lekkere pizza's, Geen 5 sterren omdat ik aangegeven heb dat er geen champignons op moesten maar deze zaten er wel op.
7 jan 2024 om 18:58 Heerlijke pizza’s, precies op tijd geleverd.Leek alsof ze net uit de oven kwamen, zo heet waren ze. Top!
6 jan 2024 om 21:51 Pizza was koud, ik heb hem opnieuw in de oven moeten doen. En heel weinig salade. Als de salade al op de pizza taco zit is dat veel meer salade maar dan kan je hem niet meer opwarmen. Dit moet eter kunnen.
28 dec 2023 om 20:21 Zoals altijd was het eten heerlijk
20 dec 2023 om 21:55 Pizza aangebrand en daardoor erg droog....
15 dec 2023 om 23:59 Zeer weinig voor veel geld
8 dec 2023 om 7:51 Bezorging was netjes op afgesproken tijd. Pizza was deze keer iets minder. Heel heel heel veel kaas op de margarita. Kapsalon was super lekker.